3 reacties

 1. Hoe kan een gemiddelde of maximale hartfrequentie nou 102% zijn.
  Volgens mij is 100% maximaal.

 2. Hoi Mario.
  Goed opgelet, ik had het nog niet gezien.
  Het volgende is gebeurd, bij mijn Maximaaltest 2 weken terug kwam er een maximale hartslag uit de test van 183, deze was eerst 188, ik had dus mijn max hartslag aangepast in Garmin en Sporttrack en aan het einde van deze wedstrijd heb ik dus een uitschieter in mijn hartslag.
  Of nu is mijn laatst gemeten max gemeten hartslag te laag of mijn garmin heeft een uitschieter die niet klopt.
  Voor de zekerheid heb ik de waardes weer teruggezet naar 189 nu en bij de eerst volgende wedstrijd eens kijken wat de hartslag doet 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *